COM S'ESCRIU 150.000? 10.2.09

TREBALLANT EN EL NOSTRE PROJECTE, ESTEM TROBANT MOLTES DADES NUMÈRIQUES, COM QUE UNA PAPALLONA POT POSAR (D'UN SOL COP) DE 25 A 10.000 OUS! TAMBÉ HEM LLEGIT QUE HI HAN UNES 150.000 ESPECIES DE PAPALLONES DIFERENTS... AIXÒ SÓN MOLTES, PERÒ COM S'ESCRIU 150.000?SENSE HAVER VIST EL NOMBRE, QUI VA VOLER VA FER LES SEVES HIPÒTESIS I LES VAM COMENTAR EN ROTLLANA TOT EL GRUP.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui el marc ens ha explicat que sabia escriure 1000 i 80000, i ens hem quedat al.lucinats! Ara ja sé d'on ve aquest interés pels números tan grans! Una vegada més felicito a la Riera pel seu projecte d'escola i especialment a tu Rosa! I també per la feina que fan cada dia les papallones!!

Anònim ha dit...

Gràcies! Aquestes papallones són molt curioses i tenen moltes ganes d'aprendre. La veritat és que jo també em quedo parada de tot el que saben. Suposo que és important que sàpiguin que els escoltem i que poden expressar-se sense por d'equivocar-se.

Anònim ha dit...

lo també penso que és molt important tot aixó que dius de saber escoltar i de que no tinguin por d'equivocar-se, per desgràcia no totes les escoles pensen així!