PREPARANT-NOS PER PRIMER... 12.6.09

AVUI HAN VINGUT ELS NOSTRES AMICS DE PRIMER A EXPLICAR-NOS ALGUNES COSES QUE ENS TROBAREM EL PROPER CURS: ANIREM A PISCINA, FAREM EDUCACIÓ FÍSICA, RACÓ D'EXPERIMENTACIÓ, CANVI DE PATI... ENS HAN RESOLT TOTS ELS DUBTES QUE TENIEM, CURIOSITATS I TAMBÉ ENS HAN EXPLICAT ALGUNA TAFANERIA...

GRÀCIES PELS VOSTRES CONSELLS!!!

2 comentaris:

MARIA ha dit...

HOLA HOLA HOLA!!!

COM ESTEU PAPALLONES?? SABEU QUI SOC?? "SOC UNA ANTIGA TORTUGA" ARA SEGUR QUE HO SABEU, OI QUE SI? :) SII, MOLT BÉ!! SOC LA MARIA.

PRIMER DE TOT MIL DISCULPES PER NO ANAR A LA RIERA A VISITAR-VOS. SABEU QUÈ PASSA? DONCS, AQUEST ANY HE ESTAT EN UNA ALTRE ESCOLA ,UNA MICA LLUNY DE LA RIERA I NO PODIA MARXAR DEL COLE.
PERO NO PENSEU QUE M'HE OBLIDAT DE VOSALTRES, EH?! NO US HE VIST EN PERSONA, PERÒ HE ESTAT SEGUINT TOT EL QUE HEU FET PEL VOSTRE BOLG, I QUINA CANYA TOT EL QUE HEU FET AQUEST ANY!! QUANTES COSES NOVES, DIVERTIDES I INTERESSANTS HEU FET I APRÈS.
QUE BÉ US HO VAU PASSAR A LES COLONIES, OI?
I... TENIU UNA PISCINA A LA CLASSE? QUINA ENVEJA!! JO TAMBÉ VULL UNA!! :) JEJEJE

VA, US EXPLICO UNA MIQUETA EL QUE HE FET AQUEST CURS.
HE ESTAT EN UNA ESCOLA QUE ESTÀ A SANTA COLOMA DE GRAMENET. LA VERITAT ES QUE ES UNA MICA BASTANT MÉS LLETJA: SENSE ARBRES, NOMÉS UN PATI AMB UNA PISTA TOTA GRIS... SOU AFORTUNATS!! I LA VERITAT ES QUE NO ES FAN COSES TAN DIVERTIDES COM FEU A LA RIERA :)
UNA ALTRE COSA QUE HA CANVIAT ES QUE AQUEST ANY NO HE ESTAT AMB NENS/ES GRANS COM VOSALTRES, SINO AMB ELS QUE SEMBLEN GRANS I FAN COSES DE PETITS (ELS NENS/ES DE 3ER A 6È) JEJE :)

BÉ DIR-VOS QUE ESTEU TOTS I TOTES MOLT GRANS I GUAPÍSSIMS!! I... QUE US ESTIMO MOLT!

UN PETONÀS MOLT GRAN PER TOTS/TES I UN ALTRE PER LA SUPER PROFE QUE TENIU.

FINS AVIAT!!

MARIA.

Rosa Banqué ha dit...

HOLA MARIA!
QUÉ TAL ESTAS? (EKAITZ I XAVI)
ET TROBEM A FALTAR! (PAU)
QUINA CLASSE ETS? (ENID)
COM ES DIU LA TEVA ESCOLA? (NOA)
T'ESTIMEM MOLT! (JOEL)
SOM MOLT BONS A FÚTBOL HEM GUANYAT MEDALLES I COPES! (PAU, EKAITZ, XAVI)
ENS HA AGRADAT MOLT EL TEU MISSATGE I ENS HA FET RIURE!!!
UN PETÓ MOLT GRAN DE PART DE TOTS!